Att få besök av världens bästa.

 
 
mama

mamma ♥

 
 

Friyaaaayyy!
Så himla skönt med fredag, hörrni. I morse gick jag upp lite extra tidigt (trots den sena timmen igår med quiz, god mat och vänner) och jag ägnade första timmen på dygnet åt att plocka iordning lite i lägenheten. Ikväll kommer nämligen världens bästa mamma på besök! Sist hon besökte mig över en helg var för nästan 1(!) år sedan. Blir ju lättare att jag åker ”hem” eftersom jag kan då träffa flera under samma helg, men samtidigt ska det bli så himla mysigt att hon kommer hit.

Vad som står på schemat är bland annat drinkar och middag på stan, shopping, utflykt och långpromenad. En himla bra mix av aktiviteter, om i frågar mig.

 

Men innan mamma hämtar mig på kontoret (promenerade hit imorse) har jag några timmar av effektiv arbetstid kvar.

Så häpp,

dags att sätta igång.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Att få besök av världens bästa.

  1. Hej Anna! Jag är en flitig läsare av din blogg, jag tycker du är superinspirerande! Jag hittade precis detta inlägg : http://annas.elsasentourage.se/2014/09/23/att-na-dit-man-vill/ i min inspirationsmapp och läste det igen. Det är så sant det du skriver och jag skulle gärna vilja veta dina tankar runt det nu. Det hade varit intressant att läsa en reflektion om hur det kännes något år efter man kommit till en plats/ett jobb man drömt och jobbat för länge. Kram!

    1. Hej Lovisa,
      Åh så härligt att det inlägget inspirerar 🙂 Kan absolut skriva en uppföljare på det här i bloggen. Håll utkik i veckan 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg