Coffee & Paint.

 
 
paint 001


 
 

Vissa söndagar är riktiga to-do-dagar. Man storstädar, veckohandlar, lagar mat, besöker gymmet och innan man vet ordet av det är det kväll. Så är inte denna söndag.

Nej, denna söndag är lugn och även fast klockan inte ens slagit 15.00 har vi ändå hunnit med en del i det lugna tempot.

 

Vi har besökt gymmet och tränat, spenderat pengar på handelsträdgården genom att köpa tomatplantor, physalis, sallad, litervis med jord och krukor. Sedan har vi har planteringsverkstad ute på balkongen medan regnet bokstavligt talat öst ner utanför. Sedan åt vi lunch och pratade semesterplaner innan jag gick ner till källaren och hämtade upp en burk färg.

 

Har under eftermiddagen spenderat en timme åt att dricka kaffe och måla om ett loppisfynd jag gjorde igår. Alltså, det är galet vad lite färg kan göra egentligen. Blev så himla bra och ni ska naturligtvis få se före- och-efter-bild på projektet. Nu? Nu sitter jag och bläddrar i senaste numret av Allt om Mat och funderar som jag ska följa med Fredrik upp till sjön och fiska. Det har slutat regna och temperaturen visar på 22 grader utomhus så jag tror det kan vara rätt avkopplande och skönt att åka upp trots bristen på solsken.

 
 

Ja,

söndagsfiske. Så får det nog bli.

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg