Kvällsfiske och knott.

 
 
dalsland 002

dalsland 005

dalsland 008

dalsland 006

dalsland 003

dalsland 013

dalsland 007

dalsland 004

dalsland 009

dalsland 011

dalsland 001

dalsland 010

dalsland 012

 
 

Ett bildregn från timmarna uppe i Dalslands(?) skogar igår kväll. Efter att ha jobbat övertid en stund på kontoret ringde jag Fredrik och frågade hur planerna för kvällen såg ut. Och han svarade att han var påväg upp till skogarna för att köra flugfiske och jag var inte sen på att hänga med som sällskap och andas in skogsluft och kvällssol. Så jag bokstavligt talat slängde mig in i lägenheten och haffade byxor, keps och fleecetröja och så åkte vi timmen upp i bil till sjöarna.

Och där uppe var det så himla vackert. Stilla och med kvällssol som letade sig mellan trädstammarna och över sjön. Vi slog oss ner och började med kvällsmat med naturen som utsikt och sedan fick öven jag prova på flugfiske och det var riktigt roligt. Så himla skönt att spendera någon timme i skogen efter timmar på kontoret framför datorn. Nackdelen? Alla j**la knott! Höll bokstavligt talat på att bli helt uppätna av de små krypen och en sådan grej kan verkligen förta glädjen i att stå med metspö vid vattenkanten. Det var längesedan jag upplevde så mycket knott och tillslut fick vi kasta in handduken och åka hemåt istället för att inte bli helt ihjälbitna. Haha och jag som tillhör kategorin ”känslig hy” såg ut som om jag fått pesten och vattkoppor på samma gång efteråt. Såg ärligt talat inte klok ut medan det på Fredrik knappt syntes att han fått flera tiotals knottbet. Jaja, life with sensitivt skin, I guess…

 

Hur som helst. Idag är det fredag och hela staden är fylld av skolavslutningsklädda barn och deras föräldrar. En så himla fin känsla och jag passar på, dagen till ära, också att klä mig i klänning och ha skolavslutningspirr i hela magen.

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg