Iväg på äventyr.

 
 
day 016


 
 

God morgon lördag! Såg ni fotbollen igår? Jag tycker det är så härligt med fotbollsyra och även om jag under övriga delen av året aldrig kollar på fotboll så älskar jag när det är EM eller VM och ser i stort sett alla matcher, det är något med stämningen som får mig att bli helt uppslukad och fascinerad. Tyckte också det var lite trevligt att Frankrike vann första matchen; bra för värdlandet.

 

Hur som helst, lördag. Och idag på schemat står ”överraskning!” Som ni kanske vet älskar jag överraskningar och idag är det pappa som beordrat mig och syrran (med respektive) att infinna sig hemma hos honom klockan 11 och ha oömma kläder på oss. Mycket spännande.

 

Ja,

utflyktslördag med en touch av överraskning. ÄLSKAR’T.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Iväg på äventyr.

  1. VM-94 var fantastiskt, jag levde för matcherna och lusläste alla tidningar. Jag gjorde tom en speciell pärm där jag samlade alla urklipp i, skrev dagbok varje dag. Det är riktigt roligt att läsa igenom det och se hur jag levde för matcherna.
    Sedan dess har jag inte följt något så slaviskt, nu tittar jag inte ens på fotboll längre. Kanske skulle prova på att titta på en match. 🙂

    1. Åh så underbart fanatiskt det låter 😀
      Tycker absolut du borde ge EM 2016 en chans; vem vet… kanske blir det favorit i repris från -94? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg