Att ha semestervecka.

 
 
semester 001

semester 003

semester 002

semester 005

semester 004

semester 006

Bilder från min midsommarafton.

 
 

Om 5 arbetsdagar går jag på semester. 5 ynka dagar återstår och sedan väntar 3 veckors välförtjänt ledigt. Det ska bli alldeles underbart. Hjärnan behöver liksom lite ledigt nu. Trots röda dagar och långhelger med tid för uppladdning så är min hjärna i stort behov av en längre sammanhängande ledighet och dessa 3 veckor ska bli magiska. Jag har planerat semestern med lite hittepå och obokade dagar där emellan. Att ha ett fullspäckat schema på semestern är inget jag strävar efter, men lite utflykter/resor inbokade och resten är till för spontana utflykter och vilopuls.

 

Det som i dagsläget är inbokat är en trip till Halmstad med Emilie i början på nästa vecka. Och vi ska besöka smultronställen (och Aim’n Store!) och bara mysa runt. Halmstad är ju så otroligt vackert och 48 timmar i staden med min pingla kan inte bli annat än härligt. Efter den resan väntar en tur till Norge där jag och Fredrik ska leva friluftsliv, minsann. Vi ska åka upp till Geiranger och njuta av majestätisk natur, fina upplevelser, tillsammanstid och otroligt många timmar i bil, haha. Tror det kommer bli fantastiskt.

Där emellan vill jag paddla kanot, prova på att surfa, baka kanelbullar, bada massor i havet, göra dagsutflykter till härliga caféer och smultronställen, cykla Göta Kanal, dricka rosé och se på Dirty Dancing en ljummen sommarkväll. 5 dagar kvar till allt detta. SOM jag längtar!

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha semestervecka.

 1. Åh…Geiranger och omgivningarna där är helt fantastiska! Har ganska nyligen varit där och är helt betagen! Ifall ni inte har varit där förut så har ni en makalös upplevelse framför er.
  Vill bara tipsa om Westerås by som ligger strax norr om Geiranger,bara ca fem minuter med bil. Där finns några olika långa vandringsleder med storslagna vyer och där små söta getter trippar omkring,finns också en liten mysig restaurang ifall magen börjar kurra..!
  Ha en riktigt trevlig resa!

  Vill också tacka för en trevlig,alltid läsvärd och vänlig blogg med mycket feelgood även för en gammal tant!
  ”Öbo”

  1. Åh tusen tack (om än lite sent) för fina tips! Spanade in Westerås By på google och det verkar vara en riktig pärla. Så tusen tack för tipset och tack snälla för dina fina ord, det värmer så mycket 🙂

 2. Du får komma ”hem” till Tidaholm den 19 augusti då visas Dirty Dancing i Bruksvilleparken, utomhusbio!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *