Bildregn från 10 timmar i Karlstad.

 
 
karlstad 003

karlstad 011

karlstad 001

karlstad 010

karlstad 008

karlstad 006

karlstad 004

karlstad 007

karlstad 002

karlstad 014

karlstad 009

karlstad 021

karlstad 005

karlstad 012

karlstad 016

karlstad 015

karlstad 017

karlstad 013

karlstad 018

karlstad 019

karlstad 020

 
 

Igår spenderade vi dagen i Karlstad.

Vi lämnade ett Uddevalla tidigt på morgonen i spöregn och anlände sedan i ett Karlstad som bjöd på solsken (vad annars?). Väl framme i Karlstad mötte vi upp syrran och Mikael på deras gym och inledde lördagen med ett 2-timmar långt benpass (behöver jag ens nämna att jag knappt kan gå idag?). Efter svettig och rolig träning tillsammans drack vi 11-kaffe och åt kanelbullar på Artisan Bread. Så himla mysigt ställe! Fick även en väldans fin semesterpresent från Linn och Mikael som jag blev så himla glad över (visar er snart).

Innan vi åkte hem till Mikael besökte vi även Artisan Deli och köpte med oss lite gott hem.

 

Eftermiddagen spenderade vi sedan med att hänga i Mikaels lägenhet i centrala Karlstad och genom att spela Frisbeegolf. Har ni gjort det? Fasen vad roligt det var! Kan tänka mig att det passar såväl ung som gammal och vi tillbringade 2 timmar i skogen med att kasta frisbee, skratta och fyra av en och annan svordom när frisbeen inte alls ville åka dit man siktade.

Efter frisk luft och solsken tog vi oss sedan tillbaka till lägenheten och svirade om inför kvällen. Vi hade bord bokat på restaurang Ankdammen och fick en riktigt fin avslutning på dagen i Karlstad med kvällssol, god mat, vin och efterrätt.

 

När vi sedan kom tillbaka till Uddevalla efter den långa körningen var klockan närmare midnatt och bakom oss hade vi en fantastisk dag i Karlstad med världens bästa människor ♥

 
 

Mina kläder: Culottes från Zara, Cardigan från Bon á Parte och linne från Cubus.

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Bildregn från 10 timmar i Karlstad.

  1. Besökte Lars Lerins Sandgrund i midsommar. Kan verkligen rekommendera akvarellutställningen till nästa gång du besöker Karlstad. Och sandstranden på Bomstadbadens Camping, verkligen ett må bra ställe =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg