Halmstad – part 2.

 
 
halmstad 013

halmstad 012

halmstad 018

halmstad 011

halmstad 016

halmstad 014

halmstad 015

halmstad 017

 
 

Igår hade vi en underbar dag i Halmstad, Emilie och jag. Vi började dagen med hotellfrukost och sedan snörade vi på oss skorna och tog oss ut för att promenera längs Prins Bertils Stig. Alltså, vilken underbar promenadslinga! Helt fantastiskt vacker miljö vid havet med fårhagar, skog, strand och klappersten. Älskar när man nyttjar havet och naturen på det sättet och bjuder in till motion. Vi traskade på i 8,5km innan vi kände oss nöjda och begav oss in till stan för bullfika inne på Feldts. Och där åt jag de godaste bullarna jag smakat, drack utsökt kaffe och lemonad och samtalade med den trevliga personalen.

Sedan tog vi en vända på stan och kikade i butiker innan vi avslutade vår Halmstads-vistelse på Heagårds Skafferi. Vill passa på att återigen slänga in ett tack till er som tipsade kring restauranger/utflyktsmål i Halmstad. Underbara är ni ♥

 

På vägen hem från Halmstad toppade vi hela minisemestern med att plocka jordgubbar. Ett underbart avslut på 48 timmar med min fantastiska vän.

 
 

Nu? Nu packar jag för fullt inför nästa trip. Imorgon åker vi som sagt vad till Norge för friluftsliv och vandring bland bergen.

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Halmstad – part 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg