Interior Design.

 
 
apartment 001

apartment 003

apartment 004

apartment 005

apartment 006

apartment 002

 
 

Ovan ser ni lite detaljbilder från min lägenhet. Tog dessa bilder i torsdags innan jag och Fredrik startade projekt ”Röjning”. Från och med 1:a augusti kommer jag nämligen att hyra ut min lägenhet i andra hand och därför behövde allt plockas bort från lägenheten (förutom soffa, bord och andra stora möbler som följer med i andrahandsuthyrningen). Projekt ”Röjning” var ett ganska så omfattande projekt, som en flytt ungefär, och i vanlig ordning blev jag förvånad över hur mycket strunt man samlar på sig. Jag tror att vi fick ihop 8-9 sopsäckar helt fulla med sådant jag inte använt de senaste 2-3 åren och som har förvarats i lägenheten ”bara för att”. Jag har liksom aldrig fått tummen ur och åkt till tippen och slängt det. Men i torsdags blev det alltså en rejäl vända till soptippen och mycket av det där som bara ligger och samlar damm fick åka på återvinning.

 

Dock inte mina finaste saker, såklart. Jag älskar ju inredning och att skapa ett personligt hem och sakerna jag hade uppställt på hyllor, väggar och bord har alla en särskild plats i mitt hjärta. Jag saknar inredningen, litgrann. Som ”inneboende” hos Fredrik har jag inte velat ta över helt och inreda hans nya lägenhet precis efter mitt tycke och smak. Jag gillar ju, som ni förmodligen redan vet, de lite nötta och använda. Möbler och föremål med patina och en historia. Fredrik gillar däremot allt det nya, väggar utan borrhål, vita blanka möbler och så vidare. En del av mig gillar den stilen också såklart och jag tror man kan skapa magi med rena, blanka ytor också. Så jag hoppas att jag får gå bananas lite mer i lägenheten nu när vi testar samlivet ”på riktigt”. För jag saknar att få utlopp för mitt inredningsintresse och jag saknar att dela med mig av det till er läsare.

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Interior Design.

  1. Så himla himla fint!
    Har saknat bilder från ditt hem. Han har ju hittat en skatt i dig inredningsmässigt, det måste han förstå😜
    Och gör han inte det kan jag ”ta” dina kökstolar och den där hyllan av gamla plankor som du hade hittat nånstans och fixat (visst minns jag rätt nu? Att det var du? )
    Hoppas du får inreda järnet nu och att det blir er lägenhet inte bara hans som du bor i, det är ju så viktigt att känna sig hemma hemma 😊
    Ha en fin kväll (eller sov gott)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg