Yesterday in Hjo.

 
 
hjo 029

hjo 030

hjo 031

 

Jag är så himla tacksam för dessa varma sommardagar som min semester bjuder på. Soliga dagar öppnar upp för så mycket möjligheter till hittepå, utflykter och annat som jag älskar. Och att få ha oplanerad tid med möjlighet för spontana utflykter med människor jag tycker om är bland det bästa jag vet.

Igår? Igår började jag dagen med brakfrukost hemma hos bästa farmor och farfar. Sedan hämtade pappa upp mig och vi åkte till Hjo. Har ni varit där? Det är en så himla mysig sommarstad bara några minuters bilfärd från där jag vuxit upp och jag älskar att vara där på somrarna. Så ja, man kan säga att Hjo är ett riktigt smultronställe (som stad).

 

hjo 028

hjo 027

hjo 034

hjo 026

 

Igår började vi dagen med att strosa på stan, besöka vackra butiker (som den ovan; Vita Ranunkler), gå på loppisar och beundra vackra hus och fina fasader. Sedan gjorde vi ett kort depåstopp på Moster Elins Glass för att fylla på med svalkande. Jag drack en urgod juice på jordgubb, granatäpple och rödbeta. Mums!

 

hjo 032

hjo 033

hjo 038

hjo 035

hjo 037

hjo 036

 

Efter det hämtade vi badkläderna och spenderade några timmar på Hjobadet. Vi vuxna badade i Vättern medan kidsen höll sig till poolerna på området. När vi sedan var mätta på sol och bad och hade fått kakaomatt hy promenerade vi bort till minigolfen där jag (i vanlig ordning) åkte på storstryk och hamnade sist. Haha, vet inte vad det är som gör att jag är så himla dålig på minigolf, men roligt hade vi i alla fall. Kvällen avslutades med att blicka ut över stilla vatten, äta varmkorv och förundras över att det var 23grader ute fastän klockan passerat 20.00.

 

En fantastisk dag och jag vaknade upp till ännu mer solsken. Och efter att ha suttit i 2 timmar på altanen och ätit jordgubbar till frukost och läst bok ska jag nu ta mig ut på en löprunda. Fint det.

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Yesterday in Hjo.

  1. Du är en grym fotograf!!
    Hjo är mysigt! Gillar hamnen. Har mest varit där sensommar/höst då vi är ett gäng som har haft som tradition att åka dit för årlig kräftskiva.
    Det finns många fina pärlor i Sverige som är helt fantastiskt på sommaren!
    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg