Utflyktstips – Heagårds Skafferi

 
 
hea 007

hea 006

hea 011

hea 005

hea 009

hea 010

hea 008

hea 004

hea 003

hea 001

hea 002

 
 

Kom på att jag glömt berätta om ett utflyktstips för er: Heagårds SkafferiHeagård är en stor ladugård strax utanför Halmstad och i denna magiska miljö finns en plats för livsnjutaren med stort L. Den stora byggnaden rymmer nämligen restaurang, galleri, bageri, café samt kläd-, delikatess- och inredningsbutik. Hit åkte jag och Emilie som avslutning på vår Halmstad-trip i början av semestern. Vi strosade runt inne i de vackra lokalerna, åt supergod lunch inne på restaurangen och inspirerades av alla vackra produkter.

En riktig liten pärla mitt ute bland åkermarkerna och definitivt värt ett besök.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *