Cowboy, take me away.

 
 
outfit 133a

outfit 133e

outfit 133d

outfit 133b

outfit 133c

outfit 133g

outfit 133f

 
 

Invigde mina nya boots idag när vi gick en runda till stan. Hade inte med mig kameran då så fick gå ut igen efteråt och ta lite bilder. Alltid lika spännande det där tycker jag, att ta outfit-bilder. I början tyckte jag det var lite pinsamt att stå med kameran uppställd på stativ och med fjärrkontroll i hand och ta bilder på sig själv. Numera tycker jag det bara är roligt och förklarar gärna för folk som frågar vad jag gör att jag fotar kläder till bloggen. Arbetar med marknadsföring på ett sätt, liksom. Annat var det förr när jag trasslade in mig i den ena vita lögnen efter den andra när jag skulle förklara vad jag gjorde ute med kamera och stativ. Haha glömmer aldrig den gången jag låtsades att jag var mäklarassistent som fotograferade exteriören på ett hus. Man kan ju säga att jag snurrade in mig rätt rejält där och fick fråga efter fråga som jag inte kunde besvara.

 

Så ja,

när någon numera frågar vad jag gör är jag bara ärlig och låter de komma med frågorna och jag svaren.

 

Annars då? Jo jag hade tänkt spendera eftermiddagen i blåbärsskogen och bunkra upp med blåbär i frysen för flera månader. Men ingenstans i stan gick det att få tag på en bärplockare (slutsålt i varenda butik) och att plocka 10 liter blåbär för hand var jag inte jättesugen på. Dessutom började det regna så tror det blir några lugna timmar i lägenheten istället i väntan på middag ikväll med vänner.

 

Klänning – Vintage by Fe

Boots – Rieker

Solglasögon – Synsam (Boomerang)

Blandat tingeltangel

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Cowboy, take me away.

  1. Riktigt fin outfit!

    Jag vill så gärna ta outfits-bilder ute men då blir det ett stort projekt för här ute finns inget snyggt ställe, bor i villakvarter. Så det blir spegelfoto med mobilen och fokus mot Instagram istället.
    Jag hade inte varit obekväm om någon hade kommit och frågat men maken min hade skämts ögonen ur sig. Haha

    1. Ja, det brukar bli lite projekt för min del också. För denna bild så fick jag promenera genom halva stan med mitt stativ, haha 🙂
      Har samma situation som du; försökte få med mig Fredrik ut för att fota men det tyckte han var alldeles för pinsamt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg