När blev det höst?

 
 
summerglimpse


 
 

Herregud, igår promenerade jag till och från jobbet och höll bokstavligt talat på att blåsa bort under promenaden hem. Jösses så det blåser ute. Regnar om vartannat gör det också och blöta löv virvlar upp från gatan under de värsta vindpustarna och jag tänker för mig själv; när blev det höst? Kalendern visar på 10:e augusti men av temperaturen och vädret att döma kunde det lika gärna stått 27:e september i almanackan. Det enda som egentligen vittnar om att vi fortfarande har sommar är ljuset på morgonen och de tappra rosorna ute på innergården som fortfarande står i blom.

Och ja, jag hoppas verkligen sommaren håller i sig lite till. Så att vi får några dagar mer med glassätande, rosédrickande, bad och ljumna kvällspromenader. Jag är liksom inte klar med den biten och håller tummar och tår för att slutet på augusti bjuder på lite sensommarvärme.

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “När blev det höst?

  1. Håller med – snabbspolade ”någon” fram veckorna?
    Var inte alls beredd på detta, vill ha värme och fortfarande ha sommarkläder och kunna njuta av ljumma augustikvällar! Visserligen älskar jag hösten – men i rätt kalendermånad tack 😉
    Hoppas det blir bättre!

    Kramis!

    1. Håller med – tycker hösten är urmysig. Men den får gärna hålla sig till september/oktober 😉

      Kram och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg