Wedding weekend.

 
 

wedding

 

Bilder från Pinterest

 

Hej på er och Glad Fredag!

Här på västkusten är det riktigt mysa-inomhus-väder med duggregn och tunga moln. Och efter en runda på stan där jag samlade in rekvisita inför helgen har jag nu kommit hem till lägenheten och Fredrik. Och vi ska ta en fredagkväll inomhus med pizza, rödvin och tända ljus. Och så ska jag förbereda mig för vad lördag-söndag har att erbjuda.

Imorgon ska jag spendera dagen ute på Smögen och fotografera västkustens härligaste brudpar. Det ska bli fantastiskt roligt, men är såklart också samtidigt lite pirrigt. Mest håller jag tummarna för uppehåll och vackert väder då hela bröllopet sker utomhus. Resten? Ja, resten löser sig alltid.

På söndag ska jag sedan ner till härliga Karlaby Kro på Österlen för fotojobb söndag-måndag-tisdag-onsdag. Photo shoot för Bröllopsmagasinet står på schemat och flera månader av planering ska bli till verklighet. Ser väldigt mycket fram emot att arbeta tillsammans med, för mig, ett relativt nytt team och skapa magi på Sveriges vackraste plats.

 

Men innan ”bröllopshelgen” börjar ska jag som sagt vad njuta fredagskväll. Med mys och förberedelser och tända ljus. Fint det.

 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Wedding weekend.

  1. Fredagsmys är bra fint det! 😉 håller tummarna att ni får bra väder på västkusten och att de regntunga molnen som är här just nu sticker så det blir uppehåll för denna lördags stora aktivitet, nämligen cykelfest! Livsfarligt men väldigt trevligt (tur det bara är en gång om året…*host-host*…
    Ha en fin helg!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *