Sensommarvärme, egentid, äppelpaj och grönt te.

 
 
yerba-008

yerba-012

yerba-009

yerba-010

yerba-011

yerba-018

yerba-015

yerba-016

yerba-014

yerba-017

 
 

Igår kväll när jag kollade väderprognosen för veckan såg jag till min stora förtjusning att denna tisdag skulle bjuda på sensommarvärme med 25 grader och klarblå himmel. Så jag planerade dagen för att få en ledig eftermiddag. Jag satte till exempel klockan extra tidigt och brände av dagens träningspass redan klockan 07.00 på morgonen. Sedan var jag effektiv som tusan under kontorstimmarna och betade av en hel del på min att-göra-i-slutproduktion-lista och när klockan sedan slog 16.30 lämnade jag kontoret och åkte till ett utav de mysigaste ställena i stan; Café Yerba.

En liten grön oas mitt i stan med världens charmigaste innergård fylld av fruktträd, blommor och sporadiskt utplacerade bord och stolar. Jag slog mig ner i skuggan och njöt sedan av egentid, en rejäl bit äppelpaj och grönt te. Så himla, himla välbehövligt. Den där egentiden alltså, jag behöver den verkligen. Någon timme här och där att sitta ner, bläddra i något att läsa och inta både koffein och socker. Det är bland det bästa jag vet.

 

Och ja, får jag en sådan välbehövlig paus i arbetet en solig tisdag då september levererar högsommarvärme? Ja, då njuter jag så mycket att det nästan är på snudd till löjligt.

Men det enkla alltså, det är utan tvekan det bästa.

 

Nu? Nu har jag suttit och redigerat lite bilder på datorn och ska snabbt som tusan snöra på mig skorna och ge mig ut på en kort kvällspromenad innan det mörknar. Hoppas du har haft en fin tisdag ♥

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Sensommarvärme, egentid, äppelpaj och grönt te.

  1. Låter ljuvligt.
    Själv springer jag efter min ett åring ( och svettas) hela dagarn för att spendera kvällarna framför datorn och studier, lite paj på det hade suttit fint!
    Är den bra förresten? Tid?
    Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg