Känslan av att vara stolt över sina vänner.

 
 

activw-wester

 
 

Att vara stolt och glad över när det går bra för andra istället för att vara missunnsam är en egenskap jag är väldigt stolt över att besitta. Oavsett om någon vinner en ny bil på lotto, lyckas springa ett maraton på kalasbra tid eller klättrar på karriärstegen så blir jag verkligen glad för deras skull. Och inspirerad. Inspirerad till att själv utvecklas och blir bättre – vad det är kan handla om.

Och när det går bra för mina vänner? Ja, då blir jag så stolt att jag nästan spricker.

 

Emil är en utav mina fantastiska vänner som jag just nu är lite extra stolt över. Emil började, på deltid, arbeta som personlig tränare för ungefär 4-5 år sedan. Han arbetade då vid sidan av sitt andra jobb men så småningom blev arbetet som personlig tränare en större del av hans vardag och bara för något år sedan valde han att satsa på det fullt ut. Och ja, jag vet ingen person som är bättre lämpad att vara PT än just Emil. Han har ett så nyfiket sinne och positiv inställning till träning att det är helt otrolig. Han älskar att leka sig fram till resultat och kan få sina kunder att under blod, svett, skratt och tårar både bli starkare, smidigare, uthålligare och sundare. På hans Instagram (@emilwester86) visar han prov på lekfullhet, styrka och en otrolig smidighet. Jag blir lika imponerad varje gång.

 

Att träna med Emil är verkligen något jag älskar. Det är tufft, intensivt och annorlunda. För mig så betyder ett träningspass med honom så himla mycket – oavsett om det är gruppträning eller individuellt. Emil får mig verkligen att vilja ge 110% och utmana mig till max, något som man annars kanske är dålig på när man tränar själv. Det blir lätt att jag bara tar ut mig till 85% istället för 110. Militärträningen vi körde i somras var bland det roligaste jag gjort och nu under utvalda lördagar kör han utomhusträning och att aldrig riktigt veta vad som väntar är en av de sakerna jag älskar.

 

Emil är fantastiskt duktig på det han gör, han har både kunskap, ett nyfiket sinne och erfarenhet för att hjälpa alla kunder, oavsett vad de önskar bli bättre på/utveckla. Och nu, den 1:a september valde Emil att bli egen, efter några år som anställd PT. Och det är det som gör mig så stolt. Att han nu får göra det han brinner för och är bäst på fullt ut och på sitt eget sätt under företaget Active Wester. Jag har under en längre period tjatat om att han måste bli egen, för han har enorm potential att gå hur långt som helst. Och att han nu tog steget gör mig så himla stolt och glad över hans skull. Så heja dig Emil – så himla bra!

 

Vill du veta mer om Emil och hans galna upptåg? Besök hans Facebook-sida HÄR.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Känslan av att vara stolt över sina vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *