Slow morning.

 
 
fredagsblommor-037

fredagsblommor-036

fredagsblommor-035

 
 

God morgon hörrni! Startade denna morgon i långsamt tempo med radio i bakgrunden, en overnight oat till frukost och tända ljus. Nu börjar dock det naturliga ljuset leta sig in i lägenheten och det är alltid trevligt (ogillar mörkret).

Den lugna starten på dagen var skön för inatt har jag sovit riktigt oroligt. Kanske är det flygnerver som spökar? Har vaknat säkert 10 gånger under natten och minst hälften av dem har jag varit helt genomsvettig. Jaja, kanske är flygnervös som sagt – ogillar ju skarpt att flyga men offrar mig för njutningens skull att resa. För att resa – det gillar jag.

 

Idag blir det nog en ganska lugn för- och eftermiddag. Ska packa resväskan och fixa det sista som ska inhandlas inför semestern. Senare ikväll åker vi ner till Landvetter och hoppar på flyget mot Mallorca. Semester alltså – trots flygrädsla ska det bli väldigt fint.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *