Duke Restaurant.

 
 

mallorca-043

mallorca-042

mallorca-045

mallorca-046

mallorca-041

mallorca-047

mallorca-044

mallorca-048

mallorca-049

 
 

I förrgår hade vi bokat bord (ett måste om man vill till de bästa ställena) på Duke Restaurant. I det charmiga området Santa Catalina ligger denna mexikanska/grekiska/asiatiska/peruansk-inspirerade restaurang. Ett hål i väggen som så många andra härliga ställen i Palma och som är avslappnat inrett med blandade träbord och stolar och surfbrädor längs väggarna.

Personalen som arbetar på Duke var bland den härligaste jag mött. Ett riktigt avslappnat, roligt gäng som verkligen såg ut att trivas på arbetsplatsen och som gjorde stämningen inne på restaurangen helt fantastiskt. Vi slog oss ned vid det lilla bordet och beställde in Margaritas och tittade igenom den läskande menyn. Valet föll tillslut på lite olika tapas inspirerade både av det grekiska och mexikanska köket. Hur det smakade? Magiskt! Bland det godaste jag ätit på länge och så himla fräscht och gott.

 

Vi satt och åt, plockade i de olika skålarna, drack, skrattade och tittade runt på folket i den myllrande lokalen. Älskar stämningen på ställen likt detta. Och när kyparen kommer in på slutet med tre skedar (magisk!!) hemgjord tryffel och säger ”I know you girls didn’t want dessert, but chocolate is always chocolate” – ja då har stället fått full pott enligt mig. Så om ni befinner er i Palma? Boka in ett besök på denna underbara restaurang och låt er charmas av härliga kypare, goda drinkar och fantastisk mat.

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg