Livingdreams – Mallorca.

 
dsc_9610

dsc_9597

dsc_9570

dsc_9563

dsc_9577

dsc_9593

dsc_9561

dsc_9560

dsc_9604

dsc_9574

dsc_9558

dsc_9589

dsc_9556

dsc_9578

dsc_9594

 

Innan vi åkte till Palma satte jag ihop en liten guide inför resan. En guide med blandat smått och gott så som ljuvliga concept stores, mysiga caféer, hippa restauranger och vackra badvikar. Att åka till en ny destination oförberedd? Ja, låt oss säga att det inte riktigt är min grej. Risken med att åka oförberedd är att man hamnar på klassiska ”turisthak” och får inte den genuina, härliga upplevelse som jag är ute efter när jag semestrar. Jag vill liksom inte gå på turiststråken och äta biff med bea på närmsta restaurang utan jag vill veta vart favoriterna ligger redan innan jag åker dit. Sedan kan man alltid vara spontan och impulsiv mellan varven. Men att ha en grundplan? Ja, det har visat sig flera gånger vara en fördel.

Hur som helst. Ett av ställena jag snubblade över när jag letade tips till min guide var Livingdreams. En concept store som verkade fantastiskt men då jag upptäckte att den låg lite ”mitt ute i ingenstans” plockade jag bort den från guiden.
Men sedan, av en ren slump när vi passerade byn Santa Maria på väg hem från besök på marknad och vingårdar, fick jag syn på detta ställe. Så vi bromsade in, sladdade in på närmsta parkering och gick ut för att besöka stället.

 
Och oj.

Det här kan nog vara i särklass den charmigaste butiken jag besökt. Livingdreams består av ett 800kvm stort showroom med möbler, inredning, tillbehör och konst från hela världen. Det är unika och specialtillverkade pinaler mestadels efter egen design. Och utöver det enorma utbudet av snygg inredning finns här också ett vinotek, en bistro och ett café. Och att köpa en espresso och slå sig ned vart man vill i den enorma bakgården på de fina möblerna var som balsam för själen. Vart man än tittade var allt gudomligt vackert och kaffet var starkt och gott och bakverken smakade hembakat.

Så här slog vi oss ned. Drack kaffe och spanade ut över allt det vackra och undrade om 175.000 kronor för ett matsalsbord var rimligt, eller ej. Oavsett om man vill spendera en årslön på inredning på detta ställe eller bara dricka riktigt gott kaffe eller vin rekommenderas varmt ett besök. Vi kunde stannat här hela dagen.

 
 
signatur-1-17
 
 

2 kommentarer till “Livingdreams – Mallorca.

    1. Tack för upplysningen, såg detta själv nu. Har meddelat våra tekniker detta och problemet ska snart vara löst. Så länge kan du klicka på bilden på mig – då hamnar du rätt 🙂:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg