Kjol-förälskelse.

 
skirt-001

skirt-003

skirt-004

skirt-002

 

I Palma blev det inte jättemycket shoppar – vi lade mest tid och pengar på att äta gott och åka runt och uppleva. Men några saker fick allt följa med mig hem, bland annat dessa två kjolar. Älskar den knälånga, plisserade i skogsgrönt. Förhoppningsvis kan jag bära den tillsammans med en tjock stickad tröja någon mer dag detta år. Annars får den och den fiskbensmönstrade tajta hänga i garderoben till våren.

Kjol-förälskelse alltså, bland den bästa klädkärleken.

 

(båda kjolarna kommer från BEHRSKA)

 
signatur-1-17
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Kjol-förälskelse.

  1. Underbar färg! Plisserat går så bort för mig, passar liksom inte så bra på min kroppsform och sen hade min mor dille på plisserat när jag var barn så nej det funkar inte på mig. Fast det snyggt när man kombinerar det med en grov tröja, om man har kroppsformen till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *