Badrumsrenovering #2.

 
badrum-001

badrum-003

badrum-002

 

Status på badrummet? Såhär. Råa väggar, dammigt och smutsigt. Men jag kan inte undgå att tycka att det ändå är riktigt snyggt. Helst av allt hade jag bara velat sätta glasskivor ovanpå detta och sedan inrett med dusch, toalettstol och ett snyggt handfat. Älskar det råa och oputsade även om skinande nytt nog är att föredra när det kommer till våtutrymmen.

 

Nåväl. I måndags ägnade vi hela kvällen åt att slita bort matta och tätskikt i badrummet och herregud vilken dammig upplevelse det var. Trots munskydd kändes det som om jag hostade damm i flera timmar efteråt. Och efter vi var klara hade håret gått från gyllenbrunt till dammigt vitt och det krävdes 7 omgångar schampo för att få det rent. Men att renovera alltså? Så himla härligt. När man jobbar på kontor och mest står eller sitter still dagarna i ända är det riktigt skönt att dra på sig arbetskläderna och bli både smutsig och trött i musklerna på kvällen.

 
signatur-1-17
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *