BLACK FRIDAY!

inreda

INREDA.COM

De kör idag 25% rabatt på hela sortimentet (lagervaror) och här finns så himla mycket vackert! Allt från Tove Frank-posters, Kalklitir, vackra kuddar, ljuslyktor, sängkläder och mycket mer.

larsson

LARSSON&JENNINGS

De kör idag 15-20% rabatt på hela deras sortiment. Har själv klockan i guld i kollaget ovan och får komplimanger dagligen för den. Bästa köpet!

selected

SELECTED FEMME

De erbjuder idag alla shoppingssugna 20% rabatt och när det kommer till mode så handlar jag gärna danskt. Selected Femme har verkligen så himla mycket fint, dessutom till bra priser.

 

 

Woohoo! Idag är det Black Friday! En dag där såväl butiker och webbshoppar är fyllda med kalaserbjudanden för oss kunder. En dag där man såväl kan passa på att unna sig själv något vackert, passa på att köpa julklappar till fyndpris eller investera i dyra möbler och spara en slant.

Perfekt, om du frågar mig! Ovan ser ni tre stycken webbshoppar som kör Black Friday-erbjudande idag. Själv är jag sugen på att både köpa julklappar, se om det finns någon tvättmaskin (till det nya badrummet) till fyndpris och lägga vantarna på den guldiga klänningen i kollaget ovan.

 
signatur
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg