ANNAS ADVENTSKALENDER – LUCKA #2.

 
kitchentime
 

God morgon och Glad Andra Advent ♥

Igår var jag på ett fantastiskt julbord (mer om det i ett senare inlägg) och denna morgon startade jag tillsammans med tre favoritpersoner, tända ljus och mysfrukost. Nu ska vi dra på oss ytterkläderna och sedan ge oss iväg för skogspromenad. Men innan dess ska jag presentera andra luckan i min adventskalender.

 

I årets andra lucka är det ingen mindre än KITCHENTIME som är samarbetspartner och jag är så himla glad över att de är just dem som vill ge bort en fin klapp till någon av er. På KitchenTime finns verkligen allt man både behöver och vill önska sig. Allt till kök och hem finns på sidan och här hittar man garanterat både vackra och viktiga ting till sig själv såväl som julklappar till alla nära och kära. I årets lucka vill de ge bort ett fantastiskt set med whiskeykaraff och 4 glas från Nachtmann värde 1499 kronor. Hur bra?! Magiskt skulle jag vilja säga. En perfekt julklapp till dig själv, eller att ge bort till någon du tycker om. Perfekt för vinterdrinken (som såklart både kan göras med och utan alkohol).

 

För att vara med och tävla om denna fantastiska lucka vill jag att du:

1. Lämnar en kommentar nedan att du är med och tävlar.

 

En lycklig vinnare dras sedan på fredag, 9:e december. 

TÄVLINGEN AVSLUTAD
Lycka till ♥

 

Ps. Vill du har mer inspiration och se allt KitchenTime har att erbjuda? Följ då KitchenTime på Instagram (@kitchentimese) eller på Facebook HÄR.

 
signatur
 

Rekommenderade inlägg

39 kommentarer till “ANNAS ADVENTSKALENDER – LUCKA #2.

  1. Olallaaa vilket fint set! Om jag vinner det ska jag se till att ordna mig en kille att ge dem till 🙂 Önska mig lycka till med julminglet! 😉

  2. Ååh! Precis vad jag hade tänkt att överraska min man med i julklapp! Vi har nämligen tittat på samtliga säsonger av TV-serien Dallas. En whiskykaraff känns väldigt mycket JR Ewing 🙂 Vi har till och med gått så långt att vi har signerade porträtt på väggen i hallen. Ett med JR och ett med Sue Ellen. Ja och så ett på HELA familjen (Ewing). De ser väldigt seriösa ut där de hänger och det tar en stund innan gäster upptäcker att det är JR och Sue Ellen på bilderna. De som känner oss drar på smilgroparna, för andra får vi förklara att vi driver med och bjuder lite på oss själva.

  3. Åh vilken passande tävling då sambon precis ”lärt sig” att dricka whiskey 🙂 O ett plus i kanten är ju den snygga designen dvs det är helt ok att den står framme 🙂

  4. Detta hade min fina sambo verkligen uppskattat, vilken toppenpresent!! håller mina tummar och vill gärna vara med och tävla 🙂

  5. Detta hade varit en perfekt julklapp och överraskning till min sambo. Jag vill gärna vara med och tävla. Tack för en inspirerande blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *