Skogspromenad och julklappstips från Trendhim.se

 

egonsp-008

I går tog vi ju skogspromenad; jag och syrran. Och det var en sådan dag man ligger och drömmer om när hösten och vintern börjar krypa närmare. En dag med mjölkvit dimma, rimfrost i gräset och någon enstaka minusgrad som gör att det kommer svag rök ur munnen när man andas och frisk luft som nyper i kinderna och bildar den där rosenröda, friska looken som bara timmar ute i natur kan göra.

egonsp-006

egonsp-002

egonsp-003

egonsp-001

egonsp-004

egonsp-011

egonsp-007

egonsp-009

egonsp-005

egonsp-012

egonsp-010

 

Ja, igår var det en sådan dag. Och vi tog tillfället i akt att promenera och fotografera och andas in den friska luften djupt ner i lungorna. Och så påpekade vi för varandra hur vackert det är såhär års. Med mustiga, jordnära färger, kontraster som möter mjölkvit dimma och mark som knastrar under promenadkängorna. Och vi gick i skogen och beundrade naturen, pratade julklappsinköp och stannade upp var 20:e meter för att säga åh! och plocka fram systemkamerorna ur ryggsäcken för att föreviga ögonblicket.

 

Ryggsäcken ja, från TRENDHIM.SE och så fasligt snygg! Tillverkad i khakigrön canvas och med mörkbruna läderdetaljer är den snygg från start och materialen kommer faktiskt bli ännu snyggare med åren och få patina som jag älskar så mycket. Ryggsäcken föll jag för direkt på Trendhim.se’s hemsida och den lämpar sig lika bra för skogspromenader som för weekendresan. Under skogspromenaderna fyller jag den med en termos kaffe, en filt och hembakta bullar. Och på weekendresan kan jag enkelt få plats med det jag behöver och ett specialbyggt fack för datorn gör att den är väldigt smidig som handbagage på flyget.

 

Ryggsäcken skulle jag säga är den perfekta julklappen för personen som gillar att vandra i naturen. För studenten som ofta kånkar på tunga skolböcker. Eller för personen med distansförhållande eller skilda föräldrar som innebär många, men kanske korta, resor. Den neutrala färgen och den snygga modellen gör att den passar kille som tjej, ung som gammal. Ett kanonbra julklappstips, helt enkelt. Ryggsäcken (och många andra fina julklappar) hittar ni HÄR.

 

Själv älskar jag också DESSA LÄDERARMBAND lite extra mycket.

 

signatur

 

2 kommentarer till “Skogspromenad och julklappstips från Trendhim.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg