Intervaller på löpbandet och julklappstips från Sudio Sweden.

 
sudio-007

sudio-009

sudio-008

 

Hej på er, fina ni! Har ni en mysig måndagskväll? Själv har jag precis landat i soffan och ska alldeles strax se en film tillsammans med mitt hjärta. Är sådär härligt trött i kroppen efter några intervaller på löpbandet under besöket på gymmet förut. Är, som jag säkert nämnt tidigare, ingen ”löpare” men korta intervaller tycker jag om – maximal träning på kort tid. Gillas! Är också en sådan person som måste ha musik på när jag springer (och helst även under annan träning också). Bra musik får mig liksom att glömma bort att det stundtals känns jobbigt och får mig att vilja springa ännu snabbare, lyfta lite tyngre och utmana mig själv.

 

Och på gymmet så är det himla skönt att träna sladdlöst, att slippa sladdar till hörlurar som trasslar in sig och fastnar i såväl vikter som armar när man tränar. Jag använder flitigt mina trådlösa hörlurar (VASA BLÅ) från SUDIO SWEDEN och det är nog bland de bästa köpen jag gjort och underlättar otroligt mycket i min vardag.

 

Och när jag frågade dem på SUDIO ifall de ville komma med ett julklappserbjudande till er svarade de ja och ger er nu 15% rabatt på ett köp genom att använda koden annastorm15.

Så passa på att köpa en riktigt fin julklapp till dig själv, eller någon du tycker om som också vill leva ett sladdlöst liv. Jag är så himla nöjd med mina och rekommenderar dem varmt till alla anda musiklyssnare och podcastälskare.

 
signatur
 

3 kommentarer till “Intervaller på löpbandet och julklappstips från Sudio Sweden.

  1. Hej
    Tack för din kod till Sudio!! Nu får sonen ett par som Dina i julklapp
    Önskar Dig en Fin och God Jul
    Hälsningar
    Louise i Vänersborg

  2. Åh, jag har länge tänkt köpa ett par lurar till mig själv. Och nu ska jag bannemig slå till och ge mig själv ett par i julklapp, det är jag värd efter ett ganska stressigt år 🙂
    Önskar dig en riktigt God Jul och tack för en inspirerande blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg