Pink faux fur.

 
pink-004

pink-003

pink-007

pink-001

pink-002

pink-005

pink-006

 

Jacka – Köpt i London / Jeans – H&M / Sneackers – Soc / Halsband – JANE KØNIG / Armband – INGNELL JEWELLERY / Klocka – LARSSON & JENNINGS

 

Jag får många frågor kring denna pälsjacka så jag tänkte jag skulle visa den lite närmare i ett inlägg. Jackan köpte jag i London under en jobbresa förra våren. Hade turen att hitta den till 70%(!) rea och blev blixtförälskad. Den är precis sådär fluffig, varm och mjuk som den ser ut. Köpte den medvetet i en storlek större än vad jag vanligtvis bär bara för att kunna svepa in mig ordentligt och skydda mig mot snöfall och isande vindar. Jackan, som är i smutsrosa fuskpäls, är förvånansvärt varm och jag har klarat av promenader i både minusgrader, snö och kyliga vindar.

 

Så ja,

detta är ett av mina bästa impuls- och reafynd. En fluffig rosa jacka i fuskpäls köpt i London.

 
signatur
 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Pink faux fur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *