Syrrans saffransbullar.

 

 

Fy tusan vilken härlig dag det här har varit. Utöver ett besök på gymmet (kan ju fortfarande träna överkropp) och ett besök på Apoteket för inköp av nya förband till foten har jag bara varit hemma. Fördelen med att vara lite stukad och halt är att jag inte kan göra så mycket spännande utflykter – vilket har varit bra för mig. Jag är en sådan person som gärna fyller ledig tid till max med både det ena och det andra; jag är helt enkelt dålig på att ta det lugnt. Visst kan jag slappna av en timme eller två, men att slappa ett helt dygn? Det har jag för mycket myror i brallan för.

 

Men har man en skadad fot och helst inte tar sig så många meter på egen hand så kan man inte göra mycket mer än att vara hemma. Och just idag har det varit SÅ skönt! Jag har sett några avsnitt av Designated Survivor, rensat skafferiet, fotograferat lite åt bloggen, läst pocket och ätit saffransbullar som jag fick med mig hem från min syster. Alltså jag vet ingen som bakar så goda bullar som hon – de är världsklass! Så när jag fick en hel påse med saffransbullar i julklapp av henne dansade min mage både polka och jitterbugg samtidigt.

Hemligheten bakom de goda bullarna? Mycket kärlek och ja… smör.

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Syrrans saffransbullar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *