Att ha nytt år.

 

 

Igår firade vi in nyårsafton med kalasgod 3-rätters middag, bubbel och fint sällskap. På menyn stod följande:

Förrätt: Stekta päron med brieost, rostade solrosfrön och balsamico

Varmrätt: Torskrygg med potatis, rödbetor, riven pepparrot och skirat smör

Efterrätt: Tiramisu

Det blev en relativt lugn, men mycket trevlig nyårsafton och ett fint avslut på 2016.

 

 

Idag har vi haft en skön, lugn dag. 2017 började med strålande sol och blå himmel så vi bestämde oss ganska tidigt idag för att ”gå på tur”. 2,5 timme i skogen blev det och en riktigt härlig vandring! Nu är veckohandlingen gjord och veckans tvätt tvättad så resten av denna söndag ska spenderas i mjukiskläder i soffan. Fint det!
Hoppas ni fick ett gott slut på 2016 och att 2017 börjat bra ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha nytt år.

  1. Gott Nytt År till dig också! Vilken fin dukning och härlig meny ni satt ihop för nyårssupé. Du har ett så fint halsband på dig på bilden, i den svarta klänningen och litet boafluff. Var har du hittat halsbandet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *