YOMO.

 

 

Igår mötte vi upp Chistoffer och Helena och gick till det nyöppnade stället i stan; YOMO. Eller ja, nytt och nytt – stället öppnade i höstas men det har liksom inte funnits tid att testa, förrän igår.

YOMO, som tagit över en gammal restaurang i stan, var enligt mig en riktig 10-poängare. Stilren, mysig och färgstark inredning, en sådan som på ett naturligt sätt skapar en avslappnad miljö där det är lätt till högljudda samtal och skratt. Goda drinkar där kryddstarkt möter friskt och syrligt och där maten till min stora förtjusning gick att beställa i halv-portioner. Jag älskar att dela mat och tycker Sharing is Caring är bland det bästa konceptet när det kommer till just Wine & Dine. Och smakerna på menyn är klassiskt asiatiska men med en mix av Sveriges matkultur á la 2017. Och vi beställde in ångkokade baobröd, tempuramaki med friterad räka, crispy duck, dumplings och mycket mer. Sedan åt vi från alla tallrikar typ samtidigt och sade åh och ah ungefär varje minut. Det var SÅ gott!

Så tillsammans med gott sällskap, mysig miljö, goda drinkar och utsökt mat hade jag en riktigt trevlig kväll. Kul med det nya stället i stan och hit kommer jag absolut gå igen!

Jag har på mig: svart top från Vero Moda, halsband från Glitter, Clutch från PIPOLS BAZAAR, armband från INGNELL JEWELLERY och ringar från LILY AND ROSE.

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *