5 timmar i Göteborg.

 

 

Igår hade vi en härlig halvdag nere i Göteborg. Åkte ner i ett landskap som badade i mjölkvit dimma och kom fram till Göteborg precis i lagom tid tills butikerna slog upp sina dörrar. Förmiddagarna är de bästa i Göteborg på helgerna – för då har varken butiker eller gator hunnits svämma över av folk utan man kan gå lite i lugn och ro och spana in utbudet.

Vi? Vi började med en andra frukost på Da Matteo. Surdegsbröd, kaffe och en fantastiskt god juice blev en bra start på förmiddagen. Sedan spanade vi in utbudet i butikerna och jag lyckades faktiskt hitta några godbitar på REA. Tycker det är svårt att fynda på REA överlag då jag anser att det oftast bara finns udda plagg eller udda storlekar kvar, men denna gång var det en riktig jackpot!

Så, efter några timmar i butikerna bestämde vi oss för att vi var nöjda med dagen och åkte hem, återigen i ett mjölkvitt landskap. 5 fina timmar i Göteborg blev det och en påminnelse om att det här; det borde vi göra oftare.

 

 

Idag däremot står det en hemmadag på schemat. Ska strax åka bort till gymmet och sedan blir det en lugn dag hemma med diverse småpysslande. Fint det också.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg