Ut på tur.

 

 

Igår var jag ute på tur. I klarblå himmel och gnistrande snö stakade jag mig runt flera kilometer. Kan ju dock inte säga att jag har tekniken inne och jag tror att jag använder alltför mycket energi mot vad man borde göra. När trikåklädda män och kvinnor liksom susar förbi en i spåren ser det SÅ enkelt ut! Men för mig: haha jag var helt slut! Fick liksom inte alls in tekniken utan hade konstant 200 i puls och svettades som en idiot.

 

Men,

jag tog mig runt totalt 19,5 kilometer och var skapligt nöjd med min prestation då jag inte stått på ett par längdskidor på typ tio år. Träningsvärken idag dock? Haha den är inte nådig.

Senare på kvällen hade vi 30-års firande med god mat, lekar, bubbel, paket och dessert. Ett himla bra avslut på en riktigt fin dag.

 

 

Nu ska vi ta på oss underställen igen och ge oss ut i backarna/spåren. Ska övervinna min träningsvärk med mer träning.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg