Svensk design ♥

i samarbete med Gaston Luga

 

För några veckor sedan fick jag ett mail från ett nystartat svenskt märke som undrade ifall jag ville vara med på deras resa. Och då jag älskar svensk design och brinner för entreprenörskap tyckte jag att detta lät mycket spännande. Att jag sedan har blivit något av en ryggsäcks-tjej på senare tid var bara ännu en fördel.

GASTON LUGA tillverkar såväl snygga som praktiska ryggsäckar. Idén till produkterna uppkom då det fanns alltför få snygga ryggsäckar ute på marknaden – och jag kan bara hålla med! Har länge varit på jakt efter en ryggsäck som utöver vandringar i skog och natur även lämpar sig för stadsaktiviteter och weekend-resor. Men detta har varit svårt att finna då ryggsäckarna antingen ser för plastiga ut, har en miljon synliga spännen och dragkedjor eller är i stora nog att rymma ett halvt boende.

Men här har jag hittat en RYGGSÄCK som verkligen är den ultimata för en runda på stan eller weekend-resan. Modellen PRÅPER i svart har de där genomtänkta detaljerna som jag älskar. Som de små metallfötterna på undersidan som gör att ryggsäcken står stadigt på marken, som laptop-facket på insidan och det där lilla pass-facket på ryggsäckens baksida. Perfekt för att förvara pass och andra värdesaker skyddade mot ficktjuvar och annat bus. Dessutom är den fasligt snygg med material i canvas och läder (som jag dessutom tror bara blir snyggare med tiden).

 

 

Jag invigde ryggsäcken nu i helgen när vi tog en sväng på stan och jag ser fram emot att ta med denna ryggsäck ut på massa äventyr. Första resan får bli till London om någon vecka och jag ser fram emot att strosa Londons gator fram i min alldeles egna propra ryggsäck.

Och i samarbete med Gaston Luga har jag nu skakat fram en rabattkod till er, mina fina läsare. Genom att uppge koden annastorm15 får ni 15% rabatt på ett köp. Cirka hur bra som helst, om ni frågar mig. En perfekt ryggsäck för vårens och sommarens alla äventyr!

 

 

6 kommentarer till “Svensk design ♥

    1. It’s from a swedish store called ÅHLENS. I bought it during winter-SALE so I don’t know if they still have it in store… but thank you – I think it’s the perfect coat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg