Bootcamp ♥

 

 

Igår var det dags för det sista passet i vårt BootCamp med EMIL. Kvar är endast fystestet som vi ska göra nästa tisdag och det har varit fantastiska veckor, det här! Igår avslutade vi själva Camp:et med en slags hinderbana. 19 stationer á la 45 sekunder vardera och det var en svettfest utan dess like, men oj så roligt vi hade! Tisdagar och torsdagar har blivit mina favoritdagar i och med dessa pass och gänget som jag tränar med är så himla bra! Vi är 8 personer som två gånger i veckan har träffats och jag älskar hur alla är sjukt tävlingsinriktade, peppade och villiga att utmana sig själva och pusha varandra till 200%. För mig handlar träning mycket om gemenskap och dessa veckor har varit fantastiska på det sättet. För oavsett om vi tränat individuellt, i grupp eller i par under dessa pass så har det hela tiden funnits en vilja om att ALLA ska lyckas (sedan är det ju förstås en riktig bonus om man själv, eller den gruppen man kör i, kommer först eller vinner – haha). Älskar också hur lika mentalt inställda vi varit på att ”köra skiten ur oss” och vågat utmana även fast exempelvis 1000 repetitioner under ett pass från början låter som en galen grej. Bästa gänget, helt enkelt.

 

Ja, dessa veckor har varit så himla härliga! Och Emil? Ja – han har såklart varit lika fantastisk och galen som alltid. Så stolt över en utav mina bästa vänner som hands on är den bästa PT:n jag vet. Han som ser träning som lek och utmanar både sig själv och sina kunder varje dag. Sjukt bra!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *