Kalasdags.

 

 

Vilken kalashelg det varit! En helt underbar helg fylld av massa människor, god mat, intressanta samtal och mängder av skratt.

Efter långpromenaden i förmiddags ägnade vi någon timme åt att förbereda för kalas. Det var nämligen dags att fira med andra halvan av släkten och denna gången skulle vi göra det hemma hos Linn och Mikael. Så vi lagade en riktig söndagsmiddag bestående av helstekt kyckling, kokt potatis, gräddsås och primörer. Och lagom till maten var klar trillade gästerna in och vi åt medan solen sken in genom fönstren och tog ikapp tid som fattats oss.

Sedan blev det presentöppning (älskar paket, blir aldrig för gammal!). Fick så himla mycket fint – tänker mig att jag ska visa er allt separat i ett inlägg. Men den finaste familjen? Ja, det har då vi ♥

Kalaset avslutades sedan med en hembakt kardemumma- och rabarberkaka och vi hann dricka flera koppar kaffe innan jag satte mig i bilen och körde hem till västkusten i kvällssolen. En riktigt fin avslutning på en kalasbra helg.

 

PS. De likadana, rosa linnena fick vi i present av moster. Tog på oss dem samtidigt för att återuppliva gamla minnen då vi som små ofta gick klädda i identiska kläder. Kul!

 

 

4 kommentarer till “Kalasdags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg