Birthday part #2.

 

 

Vilken härlig födelsedag det här har varit! Som nämnt innan anser jag ju att, om man har möjlighet, så ska man vara egoistisk på födelsedagen och bara göra saker som man tycker om. Och det har jag gjort idag.

Tillsammans med min älskade tvillingsyster så åkte vi efter frukosten bort till Acrius, anläggningen där jag tidigare kört mina BootCamps och där även Emil jobbar. Väl där så bestämde vi oss för att köra ett egenkomponerat pass och det var så himla skoj. Älskar när träningen känns som en svettig lek istället för något ”måste”. Filmade faktiskt delar av sessionen och tänkte dela med mig till er inom ett par dagar.

På Acrius träffade vi såklart även Emil och hans Sandra – som förutom grattiskramar även gav blommor. Så himla fint ♥

 

Efter träningen sedan väntade ett besök ute hos bästa Två Fröknar och Stallgården Krog. Där åt vi utsökt lunch, pratade om livet i någon timme och passade även på att köpa med oss lite fina saker hem.

 

 

Och nu ikväll har jag tagit en långpromenad med Fredrik i kvällssolen, kramat syrran en extra gång och ätit naturell yoghurt med jordgubbar till kvällsmat. En riktigt fin avslutning på en perfekt födelsedag.

 

 

2 kommentarer till “Birthday part #2.

  1. Hej! Såg ett gammalt inlägg om aimn vs stronger tights.du säger att M sitter bättre än S ifrån Stronger, På vilket sätt skulle du säga att M sitter bättre? är som dig, S i aimn, 38a S/M vanligtvis. Ska nämligen beställa två tights ifrån stronger (Buddha samt Vietnam) men bor i aus så har ej möjlighet med retur så vill försöka få rätt strl. Tack 🙂

    1. Hej 🙂
      Jag beställde mina första två par tights från Stronger i storlek S. Dessa tights (Vietnamn & Cararra) är väldigt låga i midjan på strl S (lite sådär jobbigt låga så att det nästan känns som om man visar rumpan om man böjer mig fram, om du förstår). När jag sedan gjorde ytterligare en beställning (Aloha) valde jag storlek M och dessa sitter mycket bättre. De är nödvändigtvis inte ”större” än S men de sitter mycket bättre i midjan. Sedan vet jag inte om tightsen är identiska. De första tightsen från Strongers allra första kollektion (Vietnamn & Cararra) känns nästan som om de är gjorda i ett annat material… Detta kan de ju ha ”fixat” till nu och att alla tights är i samma material.
      Hur som helst. Är du osäker på storlek så hade jag valt M. De sitter tajt, men har ändå en midja som inte är sådär tonårs-aktigt låg 🙂

      Lycka till med beställningen! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg