Glad Påsk!

 


 

Hej och Glad Påsk på er!

Igår tog vi ju beslutet att åka söderut och besöka GeKås. Ett mycket bra beslut, för nere i Halland sken solen och det var vårkänslor i luften och hos alla tusentals människor som befann sig inne på varuhuset låg ett skimmer av Långledighet! i ögonen. Och vi armbågade oss fram bland folkmassorna och gjorde faktiskt en hel del fynd. Bland annat hittade vi toksnygga lampor, jag blev kär i en handväska och vi köpte torkat kött för ett halvt kompani inför Österrike-resan. Ska visa er några av mina favoritfynd senare.

På vägen hem stannade vi också på XXL Sport och fortsatte shoppandet. Jag blev med både vind/regnjacka och ryggsäck och det slog mig att jag kommer göra av med en halv förmögenhet innan Österrike-resan för att införskaffa allt som skaffas skall. Men även om det svider lite i plånboken är det fruktansvärt skoj att planera inför en sådan resa.

När vi sedan kom tillbak till Uddevalla hade solskenet och vårkänslorna bytts ut mot iskalla vindar, 2 plusgrader och snö i luften. Vad hände där, liksom? Men vi ignorerade kylan och gav oss ut på en löprunda innan vi krashade i soffan.

 

Och idag? Idag är det påskafton. Och vi vaknade oförskämt tidigt och har hunnit med såväl frukost, uppackning av gårdagens shopping och påskäggsöppning. En riktigt mysig start på dagen, om ni frågar mig.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg