Att ha fått de finaste födelsedagspresenterna.

 

Som jag nämnt tidigare har jag verkligen den finaste familjen och de finaste nära och kära man kan tänka sig. De är framförallt fina för att de stöttar, uppmuntrar och ger villkorslös kärlek i alla lägen. Är väldigt tacksam för att jag alltid haft och har så bra människor runt omkring mig. Att stå nära sin familj är ingen självklarhet – men för mig livsnödvändigt och jag är så glad för att jag vuxit upp tillsammans med dessa härliga människor och får lov att kalla dem för blodsband.

Förutom att min familj och släkt är fina på det där viktiga sättet som ovan nämnt så är de också riktiga höjdare på presenter. Personligen så anser jag att paket och presenter är det finaste som finns. Tycker man ska ta alla möjliga tillfällen i akt för att fira och att se en annan människa och hennes önskan. Det behöver inte alls vara dyra saker – utan här är det verkligen tanken som räknas. Och när människor i min närhet har snappat upp något jag sagt, lite drömmande, i förbifarten och sedan valt att köpa det till just mig. Ja, då blir jag alldeles varm inombords. Och i år blev jag riktigt bortskämd och fick de allra finaste av födelsedagspresenter.

 

Ska vi ta en titt på några saker jag fick? Jag tycker det.

 

Nya vackra muggar. De till vänster kommer från Olsson & Jensen och matchar mina assietter från samma märke. Dessa fick jag av svärföräldrarna. De vackra blåvita muggarna fick jag av min älskade syster och de kommer från Vinga of Sweden.

En caramell-syrup i vacker flaska. Perfekt till sommarens alla islatte jag ska göra! Fick av Linn ♥

Av Fredrik fick jag ett staffli, några målardukar och en hel hög med penslar och akrylfärg. Ett av mina MÅL för 2017 var ju att ägna mig lite mer åt konst och jag är SÅ pepp på att sätta igång att måla!

Fick en Flora-bok i fickformat av mamma. Hade en liknande när jag var barn och mamma var alltid så duktig att lära mig och min syster alla växternas namn. Men det har tyvärr bleknat lite från minnet så denna kommer bli perfekt att ha med sig alla skogspromenader!

Av mina kusiner fick jag denna blandade gottepåse.

Mängder av vackra ting! Poster som jag fick från mamma (kommer från Desenio). Av farmor och farfar fick jag en ny favorittvål från L:A Bruket. Linn gav mig också en massa fint i form av en snygg strandhandduk, en ögonbrynsgel, ett doftljus och en lerscrub från Rutials.

Av mamma fick både jag och Linn ett välskrivet brev där det stod att vi tre skulle inom 2017 åka på en resa tillsammans och där hon bidrog med en peng till vårt gemensamma äventyr. Så himla skoj! Undra vart vi ska åka? Har ni tips på bra weekend-destinationer så berätta gärna!

Utav pappa fick jag världens finaste skålar. De kommer från Broste Copenhagen och är i samma serie som tallrikarna jag fick i JULKLAPP. Så himla perfekt! De vackra guldbesticken kommer från Åhlens och ljusstaken från H&M Home. Båda dessa fick jag av mamma ♥ Snacka om att morgongröten kommer kännas mycket lyxigare att äta nu i nya skålar och med guldbestick!

 

 

2 kommentarer till “Att ha fått de finaste födelsedagspresenterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg