Café Flora ♥

 

Älskar första punkten i boken; om att uppskatta det lilla i livet. SÅ SANT!

 

Idag, efter ett riktigt härligt morgonpass på gymmet åkte jag till Ljungskile och mitt favoritställe; CAFÈ FLORA. Älskar verkligen det stället. För oavsett humör eller sinnestillstånd när jag anländer dit så känner jag mig alltid så harmonisk bara efter några minuter. Bakverken är fantastiska, kaffet starkt och gott och luften är varm och doftar av nybakat bröd. Dessutom måste jag säga att de alltid lyckas med musiken på kafét. Spellistan är sådär lugn, men ändå glad. Är ni med mig? Perfekt för att hamna i ett lugnt, harmoniskt och lyckligt tillstånd.

Idag föll valet på en choklad och smörkrämstårta med oreo och jätteblåbär som fick sällskap av flera koppar kaffe. Så himla himla gott. Och på plats läste jag bok, tittade på folk och fick vilopuls för flera dagar framöver. Underbart!

 

Efter någon timme på Café Flora rullade jag vidare till vårt köpcentrum och införskaffade en riktigt rolig leksak till mig själv. Men mer om det imorgon för nu väntar promenad med Fredrik och sedan ett glas vin och bio tillsammans med Emilie.

 

Happy Saturday Folks!
 

 

7 kommentarer till “Café Flora ♥

    1. Just den här heter “Jag är inte perfekt, tyvärr” av Michaela Forni. Riktigt läsvärd och bra 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg