Hallå från Barcelona.

 

 

Hej på er från ett soligt och varmt Barcelona!

Det är helt underbart att vara här! Efter en väldigt smidig flygning tog jag taxi in till stan och checkade in på Gallery Hotel. Sedan tog jag en kort promenad runt området och åt lunch i solen för att sedan landa på hotellets takterass. Där solade jag några minuter, drack cappuccino och läste bok. Snacka om en härlig fredagseftermiddag!

 

Just nu befinner jag mig på hotellrummet och ska hoppa ur jeansen och istället svira om till ”dresscode COCKTAIL”. Om en liten stund kommer Soile (min finska kollega) hit och då ska vi ta en drink på takterassen innan vi tar oss vidare till den stora modevisningen. SÅ PEPP på den! Efter visningen ska jag vidare på cocktailparty.

 

Häpp. Dags att hoppa in i duschen – hoppas du har en finfin fredag ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Hallå från Barcelona.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *