Kronovalls Vinslott.

 

 

Och så var vi på plats. På slottet! Denna vecka kommer jag spendera på underbara KRONOVALLS VINSLOTT. En magisk destination för att fotografera bröllopsmode på! Jag anlände hit igår kväll och efter att ha checkat in trillade mina team-medlemmar in en efter en (bortsett från fotografen vars flyg från Italien var inställt. STRESS! Som tur är fanns ett tidigt morgonflyg så fotografen är i skrivande stund på väg hit och vi löste situationen med sovmorgon och siktet inställt på att fotografera kväll istället).

Hur som helst. Efter lite  stresspåslag igår njöt vi i alla fall av en gudomligt god 3-rätters middag (DÖR så gott det var!) och att spendera dagar i slottsmiljö kan vara det bästa sättet att fördriva vardagar på, om ni frågar mig.

 

Och idag? Idag startade vi morgonen med fantastisk frukost och i skrivande stund får modellerna hår och makeup lagt och jag har spanat locations inför de första bilderna som ska tas. Det kommer bli magiskt, det här.

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Kronovalls Vinslott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *