En kväll i Grundsund.

 

 

Igår eftermiddag blev vi upplockade av Johan, Ann-Helen och deras lilla Alicia för att åka ut till kusten, närmare bestämd till Grundsund. En liten västkustpärla bara några mil hemifrån, men en stad jag besökt alldeles för få gånger.

Och vi anlände till vitmålade hus, kornblått vatten, fiskmåsar och blå himmel på sen eftermiddag och vi bestämde oss för att strosa runt den lilla staden och dofta på rosor och beundra västkustcharmen medan vi tog ikapp den senaste tiden. Alltså, dessa små västkustpärlor är bara SÅ vackra och att få spendera en kväll här tillsammans med fina vänner var en riktig höjdpunkt på semestern. Vi strosade de små gatorna upp och ner innan vi gick ned mot hamnen och på en vacker träbänk slog oss ned för att dricka lite bubbel och äta jordgubbar innan restaurangbesöket. Och när bubblet var slut slog vi oss ned på Pelles Rökeri för middag. Och vi åt smörrebröd, skaldjursgryta och räksmörgåsar och drack iskallt vitt vin medan vi beundrade utsikten och njöt av varandras sällskap. Avslutade gjorde vi sedan med varmt kaffe och att promenera de små gatorna tillbaka till bilen. En så himla fin kväll ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *