Att ge balkongen ett lyft.

 

 

Vår lägenhet? Supermysig och kanonfin på alla sätt. Men balkongen? Förutom att den har eftermiddags- och kvällssol finns det inte mycket att hurra för. Grått betonggolv och väggar av plåt. Standard för många balkonger och kanske inte jätteroligt, direkt. Men visst finns det knep för att ge balkonen ett lyft! Vi har bland annat “klätt” sidoväggarna med bambu, planterat riviera-doftande lavendel, köpt vackra ljusslingor och adderat textiler i pastell. Och för inte särskilt mycket pengar har vi gjort en ganska tråkig balkong till fantastisk mysig.

 

Golvtrall – BAUHAUS / Bambuväggar, ljusblå fleecefiltar och möbler från RUSTA / Sittdynor från H&M HOME / Ljusslinga från BLOMSTERLANDET / Hamam Handuk – LAGERHAUS

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ge balkongen ett lyft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *