Zetas Trädgård.

 

 

Ända sedan jag hittade Victoria Skoglunds (grundaren av Zeta) instagramkonto för sisådär 3-4 år sedan har jag velat besöka ZETAS TRÄDGÅRD. Och idag var det alltså dags!

Efter lite shopping på Mall of Scandinavia styrde vi kosan mot den vackra handelsträdgården och solen stod högt och temperaturen visade på behagliga 25 grader i skuggan när vi parkerade bilen och steg in i trädgården. Och alltså, detta måste vara den finaste handelsträdgård jag besökt! Krattade gångar av vackert grus, prunkande rosor, spretiga palmer och medelhavsdoftande fikonträd stod vackert uppradade. Som några av er kanske vet har jag ju en liten dröm om att någon gång arbeta på en handelsträdgård och detta var verkligen trädgården med stort T. Så himla vackert och genomtänkt vart man än gick. Växterna såg såklart också ut att trivas och sällan har jag skådat en så välskött handelsträdgård.

 

Efter att ha släpat med mig Fredrik runt och sagt åh! och ah! till nästan allt slog vi oss ned i trädgårdscafét för kaffe och gofika. Valet föll på en chokladkolapaj med lättvispad grädde och ja, herregud så gott! Satt länge och njöt av både kaffe, bakverk, sällskapet och omgivningen innan det var dags för oss att åka vidare.

 

Men ja, 3-4 års längtan att besöka trädgården – definitivt värt det!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg