Strolling the streets of Stockholm.

 

Tröja – SAINT TROPEZ / Kjol – NELLY / Sneakers – SOC / Solglasögon – NIVIDAS / Halsband – JANE KØNIG / Ryggsäck – GASTON LUGA

 

Såhär såg jag ut när jag och Fredrik strosade gatorna i Stockholm tidigare i veckan. Lade upp en bild på Instagram och fick förfrågan kring kläderna, så tänkte att jag gör ett inlägg kring det. Måste också slå ett stort slag för ryggsäcken. Att bära ryggsäck när man turistar i en stad måste vara den bästa uppfinningen någonsin. Utöver att vara en snygg accessoar lämnar den också händerna fria när man går i butiker och klämmer på vackra ting. Den rymmer också nödvändigheter så som vattenflaska, en extra tröja och kamera på ett praktiskt sätt. Dessutom känns det bra mycket bättre för ryggen att bära ryggsäck än en handväska som hela tiden tycks bli för tung och snedbelasta ryggen.

Så ja, stor tumme upp för ryggsäck och extra roligt är det att bära svensk design. Ryggsäcken kommer från GASTON LUGA och jag fick väldigt mycket fina kommentarer kring den i huvudstaden – kul!

 

 

Och i samarbete med Gaston Luga har jag nu skakat fram en rabattkod till er, mina fina läsare. Genom att uppge koden annastorm15 får ni 15% rabatt på ett köp. Cirka hur bra som helst, om ni frågar mig. En perfekt ryggsäck för sensommarens alla äventyr!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *