Burgare, Smögen, Emilie och solnedgång.

 

 

Igår kväll var det en fantastisk fin kväll, ni vet en sådan ljummen, vindstilla sensommarkväll som man liksom vill ta vara på. Och tillvara på den tog vi, jag och Emilie. Vi bestämde oss för att åka ut till Smögen efter min arbetsdag för att njuta lite havsluft och tillsammanstid. Så strax efter kl 17.00 rullade vi mot denna västkustpärla (en lyx att bara ha sådana platser 45 minuter bort med bil!) och väl framme insåg vi att fler tänka njuta havsluft för det var otroligt mycket folk i rörelse i den lilla staden.

 

Vi? Vi strosade längs bryggan, besökte små hamnbodar och klämde på fina saker som fanns på sommarrean och spanade på folk. Västkustpärlorna är så mysiga och bara att få vandra längs de trånga gatorna bland vitmålade hus med röda tak är fantastiskt. När magen sedan började kurra gick vi till THE BARN för middag. Där avnjöt vi burgare och tog ikapp tid. Emilie alltså, bland det finaste jag har och så himla glad att vi fann varandra för några år sedan. Hon är rak, ärlig, mysig och sprudlande. Henne har jag aldrig tråkigt med och hon är en av de där personerna som jag kan vara mig själv tillsammans med till 200%. Bästa!

 

Efter maten sedan gick vi sedan ner mot hamnen och vattnet för att spana in kanske sommarens vackraste solnedgång. Ett perfekt avslut på en mysig augustikväll.

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Burgare, Smögen, Emilie och solnedgång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *