VLOG – vår norgetrip!

 

(välj HD-kvalitét)

 

Hej på er! Vad gör ni idag? Vi tar det mest lugnt här hemma. Jag har tagit en löprunda och nu ska jag snart börja med dagens lunch; grönsaksbiffar. Mums! Jag har också en ny VLOG att visa er – nämligen från vår norgetrip under semestern! Här får ni följa med oss under våra dagar i Norge och följa med på såväl vackra vandringsturer och spana in campinglivet.

Hoppas ni gillar videon ♥ Nu ska jag fixa käk!

 

 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “VLOG – vår norgetrip!

  1. Åhh va härligt att få se lite mer! Hoppas du vill bjuda på fler filmsnuttar framöver, älskar att d blir en annan dimension till det.

    1. Åh vad glad jag blir av att höra det! Tycker själv att videor ger ytterligare en dimension till text/bild så roligt att höra att även du tycker så 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *