Att ha en fantastisk onsdag.

 

 

Hej och glad onsdag!

Denna morgon vaknade vi utvilade och glada. Kvällens/nattens inspelning för REEBOK gick toppen! Vi sprang intervaller, gjorde svingar med Kettlebells, hoppade boxjumps och mycket mer medan vi blev insmorda i babyolja och hade strålkastare riktade mot oss. Fantastiskt roligt! Och återigen var det lika roligt att träffa teamet.

Och idag då? Efter att ha legat kvar en stund i den underbara sängen gick vi ner till frukosten. Och alltså, oj så mycket gott där fanns. På HOTELL KUNG CARL blandar de hälsosamma, ekologiska alternativ med croissanter och espresso. Bästa kombinationen, om du frågar mig.

 

 

Efter att vi suttit ned och ätit och njutit i över en timme var det sedan dags att checka ut. Och vi spenderade tiden efter med att strosa på kullerstensgator och i butiker. Gjorde en del fina köp som jag ska visa er inom kort. Vi avslutade sedan Stockholmsvistelsen med en vinlunch på NYBROGATAN 38. Ett perfekt avslut på 18 timmar i storstaden och nu sitter vi på tåget tillbaka mot hemtrakterna. Tacksamma och lyckliga över människor och tillfällen i livet som får en att må sådär extra bra.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg