Har ni några tips gällande Nice?

 

 

För någon vecka sedan bestämde jag, Linn och mamma oss för att boka en resa. Vi fick i födelsedagspresent av mamma ett bidrag till en resa att göra tillsammans och då vi alla tre kände ett sug efter att förlänga sommaren så bokade vi en resa i slutet på augusti. Vart vi ska åka? Till Nice!

Ser SÅ mycket fram emot att besöka franska rivieran och sitter nu på kvällarna och söker tips efter såväl restauranger, caféer och butiker. Kanske har någon av er varit i Nice och har något tips? Skriv då gärna en kommentar, det hade gjort mig glad ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Har ni några tips gällande Nice?

  1. Gör en utflykt till Villefrance (stavning?) en supermysig by lite utanför Nice med gammla hus mysiga gator en fin strand och jättefin strandpromenad runt en udde. Säkert mycket mer! Värt ett besök iallafall!
    Trevlig resa önskar en Uddevallabo!

    1. Åh tack snälla för tipset! Googlade lite bilder och det ser ju magiskt ut! Detta hamnar definitivt på to-do-listan när vi är i Nice 🙂 Har även spanat in ”Villa Ephrussi de Rothschild” som verkar ligga där. Så då kan vi ta två flugor i en smäll, perfekt!
      Kram

  2. Ni måste åka till Eze, en liten by mellan Nice och Monaco. Helt fantastiskt, ni kommer inte ångra er en sekund! I Nice rekommenderar jag att gå till Hotell Negresco och dricka en cocktail. Blir inte mer klassiskt än så och hotellet bör man verkligen ha sett i verkligheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *