12 timmar i Nice.

 

 

Bonjour!

Klockan är nu strax efter 8 på morgonen och vi har precis ätit frukost på vår balkong efter en joggingtur längs strandpromenaden i soluppgång. Här är SÅ vackert! Och varmt, herregud – var inte riktigt beredd på högsommarvärmen och är glad över att jag packade lätta klänningar och kjolar. Vi steg upp tidigt idag för att hinna jogga innan solen kom upp och det blev för varmt ute.

Men Nice alltså, efter 12 timmar är jag redan förälskad och jag ser fram emot att utforska staden, de små badvikarna och maten ytterligare. Igår? Igår anlände vi på tidig eftermiddag och efter att ha fått nycklarna till vår AIRBNB-lägenhet så åt vi en snabb lunch innan vi gick ned till stranden för att svalka oss i det blå. Efter någon timme med salta bad och sol gick vi tillbaka till lägenheten, sköljde av oss saltvattnet och gjorde oss redo för en kväll på stan. Strosade bort till Place Massena och slog oss sedan ned på en restaurang i gamla stan och åt pasta, pizza och drack iskallt vitt vin från immiga glas. Perfektion!

 

Idag? Idag packar vi badväskan och ska ta bussen bort till Villefranche sur Mer för att utforska och bada.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *