Plage de Passable.

 

 

Bilder från gårdagen då vi tog bussen mot Villefranche sur Mer och hoppade av vid Plage de Passable. En liten strand med fina, runda stenar och kristallklart vatten. Här spenderade vi halva dagen med sol, bad, kaffedrickande och bokläsande. HUR härligt?!?

 


 

Bonjour amis!

Vi vaknar då tidigt, här i Nice. Värmen är helt otrolig och då vi inte har någon AC i vår lägenhet så vaknar vi oftast runt kl 06 på morgonen av hettan, haha. En stor fördel med att vakna så tidigt på morgonen är dock att man får ut mer av dagen.

 

 

Idag planerar vi ta en dagstur till Monaco direkt efter frukost. Att åka kollektivt här är otroligt smidigt och en resa kostar bara 1,5€ vilket gör att man kan åka runt en del utan att spendera halva semesterkassan på färdmedel. Fint! Ser fram emot att besöka Monaco och strosa gatorna upp och ned och ta en kaffe i skuggan på en uteservering. Kanske hoppar vi även av i den lilla bergsbyn Eze på vägen hem, vi får se hur länge vi stannar i Monaco och vad klockan blir. Men först; frukost!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *