Två för en ♥

 


 

Hittade lite bilder på mig och syrran i mobilen som jag tänkte slänga upp. Det slog mig helt plötsligt att vi faktiskt inte har så många bilder på oss tillsammans, ofta ska vi ju fota varandras outfit så då står vi en och en på bilderna, haha. Men måste bli bättre på att ta bilder tillsammans, det är ju så roligt.

Annars då? Jo ännu en dag med full-rulle på kontoret är avslutat. September innebär sluproduktion och månaden är alltid hektisk, men jag gillar det! Om en liten stund ska jag iväg på yoga och sedan väntar en myskväll med bästa Fredrik. Hoppas ni har en fin onsdag ♥

 

 

Ps. Visste du att min syster även har börjat blogga? Ni hittar hennes blogg HÄR.

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Två för en ♥

 1. Så fina!
  Det är det bästa att ha en syster och tvilling måste ju vara fantastiskt!
  Länge sedan jag kommenterade men kikar in och läser varje dag! Kollar även in din syster fina blogg! Ni har mkt god smak och älskar er stil!!
  Kram till dig!!

  1. Systrar är bäst – tacksam för att ha en sådan som jag står så nära 🙂
   Tusen tack fina du för de underbara orden, de värmer verkligen!! Stor kram till dig och hoppas du har en härlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.